HERKES ÖĞRENECEK


Dün, yönetim kurulundan bazı üyelerle gazetemizi ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi’nin yeni atanan İl Başkanı Levent Bülbül, ‘Muhalefetin en alasını yapacağız. AKP’nin insanları nasıl hipnozladığını, nasıl uyuttuğunu herkese anlatacağız. Büyükşehir yasasının nasıl bir tuzak olduğunu, gizli gündemlerinin ne olduğunu herkes öğrenecek’ dedi.


ÇOK CAN VERDİK


Bülbül, ‘AKP’nin ülkeye oynadığı oyunları, gizli tuzaklarını Sakarya’da spor kulüplerine kadar her gruba tek tek anlatacağız. Bu olaya siyaset olarak bakmıyoruz. Ülke elden giderken olaya siyaset gözlüğüyle bakarsak bunu Allah bize sorar. Hiçbir çekincemiz yok. Bu hareket, bu ülke için çok bedel ödedi, Çok can verdik. Gerekirse yine bedeller öderiz’ diye konuştu.

AYNI HEYECANLA         

Başkan Bülbül, ilçe teşkilatlarıyla ilgili olarak da şunları söyledi, ‘Bazı teşkilatları görevden alacağımız konuşuluyor. Böyle bir şey yok. Zaten görevden alma yetkisi genel merkezin insiyatifinde. Biz sadece performanslarına bakacağız. Birlikte koşacağız, birlikte çalışacağız. Şu anda teşkilatlarım adına bir sorun yok. Aynı heyecan ve hoşgörüyle kol kola çalışacağız’

Editör: TE Bilişim