KURULTAY SONRASI

Milliyetçi Hareket Partisi’nde sular bir türlü durulmuyor. Kasım ayında yapılan kurultayda Koray Aydın’ı destekleyen il başkanları geçtiğimiz haftalarda tek tek görevlerinden alınmıştı. Görevden alınan il başkanları arasında MHP Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan’da vardı.

Erdoğan görevden alındıktan bir süre sonra yerine Hendek İlçe Başkanı Levent Bülbül atanmıştı. Bahçeli’ye karşı olan MHP’liler, Bülbül yönetimiyle ortak hareket etmemeye çalışıyor.

KUTAHYA BULUŞMASI

Bu gelişmelere paralel olarak dün Kütahya’da sürpriz bir buluşma oldu. Geçtiğimiz haftalarda görevlerinden alınan il başkanları Kütahya’da bir araya geldi. Toplantıya Sakarya il eski başkanı Mehmet Erdoğan, Muğla eski il başkanı Osman Güven, Çankırı eski il başkanı Arif Sosyal, Edirne eski il başkanı Mehmet Tolga Akalın, Rize eski il başkanı Zeki Mayi, Kütahya eski il başkanı Salim Ay ve Konya eski il başkanı Hasan Kaya katıldı.

VAZ GEÇMEYECEĞİZ

Bütün bunlar gösteriyor ki, hem Sakarya bazında, hem de ülke bazında Genel Başkan Bahçeli’yi karşı tepki hareketi sürüyor. Dün Kütahya’da bir araya gelen görevden alınan 7 eski il başkanının geçtiğimiz hafta da Sapanca’da bir araya geldikleri öğrenildi. Başkanların ortak açıklamasının özeti şuydu, ‘Ortak açıklama yapan sadece elini değil, ömrünü taşın altına koyan ülkücüler olarak ne 'Milliyetçi Türkiye' sevdasından, ne de parti içi hukuk mücadelesinden vazgeçecek değiliz’ dediler. 

Editör: TE Bilişim