İl Başkanı Bülbül bugün düzenleyeceği basın toplantısıyla, istifacılara seslenecek, MHP’nin hedeflerini açıklayacak.

SAAT 11.00’DE PARTİDE

Milliyetçi Hareket Partisi’nde önemli gün. İl Başkanı Levent Bülbül, bugün parti binasında bir basın toplantısı düzenleyecek. Saat 11.00’de düzenlenecek basın toplantısında Başkan Bülbül’ün, Erdoğan’ın görevden alınması ve kendisinin il başkanlığına atanmasından sonra yaşanan istifa olayları ve istifacılarla ilgili açıklamalar yapması bekleniyor.

MESAJLAR VERECEK

MHP İl Başkanı Levent Bülbül, bugün yapacağı basın toplantısında, görevlerinden istifa eden bazı ilçe başkan ve yönetimlerine sert mesajlar gönderecek. Görevlerine devam eden ilçe başkan ve yöneticilerine de seslenecek. Başkan Bülbül’ün ayrıca, MHP’nin 2014’teki yerel seçimler ve 2015’teki genel seçimlerdeki hedeflerini de anlatması bekleniyor.

GİTMEK İSTİYEN GİDER

Bu arada Başkan Levent Bülbül’ün, çevresine, ‘Hiç kimseyi zorla partide tutamayız. Gitmek isteyen gider. Milliyetçi Hareket Partisi, hiç kimsenin peşinden ağlayacak, yas tutacak bir parti değildir. Herkesin sağduyulu davranmasını, ülkemizin geleceği adına partimiz Milliyetçi Hareket Partisi’ne yüklenen misyona herkesin dahil olması gerekir’ dediği konuşuluyor. Bülbül, bu konularda da açıklama yapabilir.

Editör: TE Bilişim