Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından 20. Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Makedon ve Tüm Göçmenler Hemşeri Gecesi, Kent Meydanı’nı dolduran yüzlerce Sakaryalının katılımıyla gerçekleştirildi. 2013 Ramazan ayının son hemşeri gecesine ev sahipliği yapan Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Sakarya Makedonya ve Tüm Göçmenler Derneği Başkanı Zeki Sürer, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BİRLİK VE KARDEŞLİK

Hemşeri Gecesi’nin açılış konuşmasını Sakarya Makedon ve Tüm Göçmenler Deneği Başkanı Zeki Sürer yaptı. Sürer, “Allah asırlardan bu yana sürdürdüğümüz birlik ve kardeşliğimizi daim kılsın. Daha güzel birliktelikler içerisinde tekrardan buluşalım. Gecemiz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Sakarya’da yaşayan tüm etnik kimliklerle bir arada huzur içinde yaşadıklarını dile getiren Başkan Toçoğlu, “Sakarya’da huzur var, mutluluk var. Hep birlikte Ramazan ayının ruhuna uygun bir huzur ayı geçiriyoruz. Bizler her zaman Sakarya’da faaliyet gösteren hemşeri derneklerimizin yanında olduk, bundan sonra da onların yanında olmaya devam edeceğiz. İlk günden bu yana hemşeri gecelerimize yoğun ilgi göstererek Kent Meydanı’nı dolduran ve kardeşlik duygularıyla renkli görüntüler oluşturan siz değerli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Dargınların barıştığı, birlik ve kardeşliğin bizleri kucakladığı Ramazan Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim