ŞEREFLİ GÖREV

Asker adayı gençlerin aileleri, yakınları ve köy halkının katıldığı gecede beyaz gömlekleri ve kollarına bağladıkları kırmızı kurdeleleri ile vatan görevine hazır olduklarını belirten gençler ‘Önümüzdeki 15 ay vatan toprakları bize emanet. Babalarımız ve dedelerimiz gibi bizlerde bu şerefli görevi layıkıyla yapacağız’ dediler.

GURUR YAŞATIN

Havai fişek gösterisinin de yapıldığı asker eğlentisinde Sakarya’nın en eski müzisyenlerinden Melodi Müzik Dursun Talay’ın çaldığı birbirinden hareketli türkülerle coşan Budaklar’ın 3 Mehmetçiği Emre Onar, Yunus Alayıldız ve Ayhan Sezgin, sevdikleriyle birlikte doyasıya eğlenme fırsatı buldular. Oğullarını askere göndermenin gururunu yaşayan babalar Mustafa Onar, Cavit Alayıldız ve Kemal Sezgin  ‘Allah herkese bu mutluluğu ve gururu yaşatsın. Vatan görevine gidecek tüm asker gençlerimize sağlık ve başarı diliyoruz’ dediler.

ÜSTÜN BAŞARILAR

Önümüzdeki günlerde birliklerine teslim olacak asker gençler için ayrıca Budaklar Köyü Camisinde kalabalık bir cemaatin katılımıyla mevlit okutuldu, dualar yapıldı. Budaklar Köyü’nün emekli imam hatiplerinden Cemal Tosun yaptığı konuşmada vatan görevinin kutsallığına vurgu yaparak, 1993 tertip olarak askere gidecek tüm gençlere görevlerinde üstün başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim