Büyükşehir Belediyesi’nin Yenikent Bölgesi’nde hayata geçirdiği Korucuk Park, muhteşem manzarası ile misafirlerini bekliyor. İşletme Müdürü Erdal Yıldırım, “40 dönüm alan üzerine kurulan parktaki eşsiz manzaraya sahip kafeteryamıza tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Manzara keyfini Korucuk Park’ta hep birlikte yaşayalım” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent Bölgesi’nin sosyal hayatını daha da canlandırmak hedefiyle hayata geçirilen 40 dönüm alan üzerine kurulu Korucuk Park, muhteşem manzarası ve konumu ile dikkat çekiyor.

BELPAŞ KALİTESİYLE

Yürüyüş yolları, spor alanları, piknik alanları ve ayrıca bir de kafeteryası bulunan Korucuk Park’taki kafeterya, Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELPAŞ A.Ş. tarafından işletiliyor. Korucuk Park İşletme Müdürü Erdal Yıldırım, Korucuk Park’ın bölgede önemli bir eksikliği giderdiğini ve vatandaşların Korucuk Park’a ilgi gösterdiğini dile getirdi. Yıldırım, “BELPAŞ işletmelerimizin benzersiz ürün çeşitleri ve hizmet kalitesini Korucuk Park’taki kafeteryamızda hemşerilerimize sunuyor, muhteşem manzaraya sahip kafeteryamıza tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Manzara keyfini Korucuk Park’ta hep birlikte yaşayalım.” ifadelerini kullandı.

YENİKENT PARKA YOĞUN İLGİ

Yenikent Bölgesi sakinleri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 35 dönümlük Yenikent Park’a yoğun ilgi gösteriyor. İşletme Müdürü Erdal Yıldırım, “Toplam 35 dönüm alan üzerine inşa edilen parkımız, 480 metrekare iç mekânı, 200 metrekare verandası, toplamda 680 metrekarelik alanıyla cafe restorantta hizmet veriyor. 300 kişi kapasiteli cafe restoranımız, toplu yemek organizasyonlarında da kullanılabiliyor. Yenikent Park’ın içerisinde ayrıca spor alanları yer alıyor. Birçok faaliyetin bir arada yapılabildiği Yenikent Park’a ilgi gösteren tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim