KURTULMUŞ BAŞKANLIĞI’NDA
AK Parti Ekonomik İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş önderliğinde yapılan “Kent Ekonomik Forumu” toplantıları için ön hazırlıklara başladıklarını belirten Urcuoğlu; “Sakarya’nın tüm dinamiklerinin görüşlerinin alınacağı bu toplantıda ilimizin öne çıkan unsurlarını belirleyeceğiz” dedi.
60-70 KİŞİLİK TEMSİLCİLER
Uncuoğlu, Sakarya’daki tüm Sivil Toplum Kuruluşları’nın katılımının sağlanacağı Kent Ekonomik Forumu ile katılımcı demokrasinin işletilmesini hedefledikleri belirterek; “Bu toplantı şehirle ilgili ortak hedefler ve politikaların oluşturulmasına katkı verecek. Toplantıda şehrin kanat önderleri ile her kesimi temsil edecek 60-70 kişilik temsilciler katılacak ” dedi.
YENİ BİR KENT VİZYONU
Uncuoğlu; AK Parti olarak çok önemsedikleri bu forum ile hükümet-parti-sivil toplum kuruluşları arasında da sağlıklı iletişim kurulmasını hedeflediklerini belirterek; “Toplantı sonuç raporları çerçevesinde bakanlıklar ve kamu kurumları ile koordinasyon sağlanacak ve böylece yeni bir kent vizyonu oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.
MUHALEFETE GÖZDAĞI!
AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu Genel Yayın Koordinatörümüz Turan Çatalbaş ile dünkü görüşmesinde muhalefete adeta göz dağı verdi. Bu gözdağının ayrıntılarını yarın Bizim Sakarya Gazetesi’nde okuyabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim