İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Hendek’in Türbeyök ve Sarıköy Köyleri arasında bir noktaya düzenlediği ‘Zula Operasyonu’nda’ 506 kilo kubar esrar ele geçirdi. Operasyonda 3 kişi gözlem altına alındı.
SABAHA KARŞI
Sakarya’da son yılların en kapsamlı uyuşturucu operasyonu önceki gece sabaha karşı Hendek’te yapıldı. Hendek Jandarması’nın sorumluluk alanı içinde yer alan Türbeköy ve Sarıköy arasında bir noktada kubar esrar bilgisini edinen jandarma bu noktaya ‘Zehir-1 Operasyonu’ düzenledi.
ARAÇ İÇERİSİNDE
Düzenlenen operasyonda tam 516 kilo kubar esrar ele geçirilirken. YK., M.S. ve K.G. adlı şüpheliler yakalanarak gözaltına alınırken, jandarma olayla ilgisi olan 3 kişinin daha peşine düştü. Yapılan açıklamada, kubar esrar paketlerinin diğer illere sevk edilmek üzere bir araç içerisinde zulalandığı belirtildi.
BİZE İHBAR EDİN
Bu arada Valilik’ten yapılan yazılı açıklamada, ‘Sakarya İl Jandarma Komutanlığı tarafından operasyonlara devam edilecek olup, duyarlı vatandaşlarımızın 156 Jandarma İmdat telefonlarına kaçakçılıkla ilgili ihbarlarını bildirmeleri, kaçakçılıkla mücadelede etkinliği artıracaktır’ denildi.

Editör: TE Bilişim