MHP İl teşkilatının kapatılarak İl Başkanı Mehmet Erdoğan’ın görevden düşürülmesiyle MHP’de yaşanan deprem atamayla son buldu. Sancılı bir süreç yaşayan MHP’de İl Başkanlığına Levent Bülbül’ün atanmasının ardından toparlanma süreci başladı.
ŞOK KARARIN ARDINDAN
MHP il teşkilatının kapatılmasının ardından teşkilatlarda yaşanan kaos ortamı yerini sukunete bırakmaya başladı. Geçtiğimiz hafta Mehmet Erdoğan’ın görevinin düşmesiyle birlikte MHP yerel seçim öncesi iki gruba ayrıldı. Yaşanan tartışmaların ve olayın şokunun ardından İl Başkanlığına Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından yapılan atamayla Levent Bülbül getirildi.
DEVLET BAHÇELİ
Kurucu il başkanı olarak atanan Bülbül, ayağının tozuyla Kıcılcahamam’da düzenlenen İl Başkanları toplantısına katıldı.  Toplantının Sakarya açısından önemi ise MHP İl Başkanlığına atanan Levent Bülbül’ün Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüşmesi oldu. Bahçeli Bülbül’e başarı dilerken güçlü bir şekilde çalışmalarını istedi.
BÜLBÜL'ÜN LİSTESİ HAZIR
İl Başkanı olarak atanmasının ardından ayağının tozu ile toplantıya katılan Levent Bülbül, burada Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’le görüştü. Listesini tamamlayan Bülbül, onay için Pazartesi yapılacak olan Başkanlık Divan toplantısını beklemeye başladı. MHP İlçe Başkanları başta olmak üzere MHP teşkilatları şokun ardından toparlanma sürecine girdi.

Editör: TE Bilişim