Üstün, “İmar değişiklikleri bende kuşku uyandırıyor”,  Yavuz, “Hiçbir başkanın yeri garanti değil” dedi. Milletvekillerinin bu sözlerle hangi başkanları işaret ettiği merak uyandırdı
İMA YOLUYLA HEDEF!..
AK Parti’de son iki haftadır adeta fırtına öncesine benzetilen bir sessizlik gözleniyor. Bu sessizliğin nedeni ise; AK Parti Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün ile Ali İhsan Yavuz’un ima yoluyla da olsa bazı belediye başkanlarını hedef alan sert açıklamalarından kaynaklanıyor.
İMAR DEĞİŞİKLİĞİ VE KUŞKU
Milletvekili Ayhan Sefer Üstün bir konuşmasında bazı belediyelerin sürekli imar değişikliği yaptığından söz etmiş ve ardından “Bu imar değişiklikleri bende kuşku yaratıyor” diyerek üstü örtülü bir şekilde ve isim vermeden bazı belediye başkanlarına mesaj vermişti.
ÇOK CİDDİ DEĞİŞİKLİKLER
Üstün’ün bu açıklamasını Milletvekili Ali İhsanYavuz’un benzer şekildeki bir açıklaması takip etti. Yavuz’da, yine isim belirtmeden bazı belediye başkanlarına gözdağı verircesine “Önümüzdeki dönemde AK Parti’de çok ciddi değişiklikler yaşanacak” şeklinde konuştu.
DOSYA MI TUTULUYOR?
AK Parti’de tüm bunlar olup biterken, Milletvekillerinin bazı Belediye başkanlarıyla ilgili çarpıcı iddialar içeren bir dosya tutukları bilgisi de geldi. Bu dosyalarda Ayhan Sefer Üstün’ün “Şüpheli” dediği imar değişiklikleri ve geniş çaplı imar rantı iddialarının yer aldığı ileri sürülüyor.

Editör: TE Bilişim