ATATÜRK BULVARI
Özellikle Adapazarı ile komşu ilçeleri Serdivan ve Erenler merkezli olmak üzere Sakarya’da fuhuşta büyük bir patlama yaşandığı belirtiliyor. Konuyla ilgili konuşan ancak ismini vermeyen bir yetkili, artan fuhuş olaylarına Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu’nun yetişemediğini belirterek, ‘Özellikle akşamları 20.00 sonrası Atatürk Bulvarı ve çevresi bu konuda odak nokta oluyor’ dedi.
KENDİSİNİ SATMASI
Sakarya’daki hayat kadını sayasının tahminlerin üzerinde olduğu bilinen bir gerçek. Özellikle maddi sorunlar yaşayan kadınlar, tuzağa düşürülerek bu yola itiliyor. İsmini vermeyen yetkili, ‘Yasalarımıza göre bir kadının kendini satması suç değil. Bu nedenle bir şey yapılamıyor. Ancak, kadını satan bir başkaları varsa o zaman suç oluyor ve hukuk devreye giriyor. Patlamanın en önemli ayağı da bu’ şeklinde konuştu.
İNTERNET ÜZERİNDEN
Aynı yetkili, Sakarya’dakilerin yanı sıra, internet üzerinden yapılan pazarlıklar sonucu her gün ve gece İstanbul ve Kocaeli ağırlıklı olmak üzere Sakarya’ya il dışından hayat kadınları getirildiğini söyledi. İnternet üzeri pazarlıklar sonunda il dışından homoseksüellerin de geldiğini iddia eden yetkili, ‘Artık o kadar çoğaldı ki, baş etmek mümkün değil gibi’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim