TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi İl Temsilciliği Genel Sekreteri Salim Aydın’ın sunumuyla gerçekleşen gecede, birbirleriyle tanışarak kaynaşan Sakaryalı Makine Mühendisleri ile SAÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim üyeleri, sektörleriyle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
KATILIM
Toplantıya SAÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim görevlilerinden Prof. Dr. Orhan Torkun, Prof. Dr. Harun Taşkın, Prof. Dr. Cemalettin Kubat, Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Düzgün, Sakarya İl Temsilcilisi Vedat Dedoğlu, ve çok sayıda öğretim görevlisi ile Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Sakarya İl Temsilciliği Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
ÇALIŞMALAR
Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Sakarya İl Temsilciliği Başkanı Vedat Dedeoğlu, ‘Biz oda olarak buna ilk adımı atalım istedik ve Makine mühendisliği ile başladık, sizlerle de tanışarak devam edeceğiz. Tabi ki içimizden bir birimizi tanıdığımız hocalarımız görüştüğümüz, değişik vesilelerle bir araya geldiğimiz olmuştur. Fakat bunu faydalı her iki tarafında katkı koyacağı, çözüme yönelik çalışmalarla planlı ve programlı olarak yapmak gerekir’ dedi.

Editör: TE Bilişim