Kuzuluk Belediyesi tarafından yaptırılacak 8 derslikli ilkokul binasının protokolü Vali Mustafa Büyük’ün de katıldığı törenle imzalandı. Törende bir konuşma yapan Vali Mustafa Büyük, ilimiz genelindeki yeni okul binaları ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında önemli adımlar atıldığını belirterek, Milli Eğitim Bakanlığı, il yapım programları, belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla ilimiz genelinde toplam 719 derslikten oluşan 63 eğitim kurumunun yapım çalışmalarının sürdüğünü belirtti.
YAPIM İŞİ
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl yatırım programına Sapanca İmam Hatip Lisesi ve 200 öğrencilik pansiyon binaları ile Kaynarca İmam Hatip Lisesi’ne 100 öğrencilik pansiyon binası yapım işinin de alındığını belirten Vali Mustafa Büyük, ilimizin yapım programına dahil edilen arsaları hazır 19 yeni okul binasıyla ilgili ihale hazırlıklarının başladığını ifade etti.
TEŞEKKÜR ETTİ
Kuzuluk Belediyesi ile imzalanan protokolle Kuzuluk İlkokulu ve Ortaokulu’nun bulunduğu arsa üzerine 8 derslikli yeni ilkokul binasının yapılacağını söyleyen Vali Büyük, ayrıca Kuzuluk beldesine il yapım programı kapsamında 8 derslikli ikinci bir ilkokul binasının da yapılacağını ifade etti. Vali Büyük, okul yaptırma yarışına katılan Kuzuluk Belediye Başkanına, belediye meclis üyelerine ve çalışanlarına teşekkür etti. 

Editör: TE Bilişim