Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu  AK Parti Kocaali teşkilatı, STK temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ile kahvaltı programında buluştu. Toplantıda Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, AK Parti Kocaali İlçe Teşkilatı Başkanı Burak Ak hazır bulundu. Toplantının ardından Başkan Toçoğlu beraberindeki heyet ile Kocaali merkez esnafını ziyaret etti.
Başkan Toçoğlu, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ve Kocaali İlçe Başkanı Burak Ak, seçim irtibat bürosu açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra esnafı ziyaret eden Toçoğlu  Kocaali Kapalı Pazar esnafına hayırlı kazançlar diledi. Gün içinde devam eden program kapsamında Başkan Toçoğlu, Kocaali Karşı Mahallede yapımı tamamlanan Gökkuşağı Çocuk Parkı açılışını da gerçekleştirdi. Kocaali köylerinde de bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Toçoğlu; Kirazlı, Şekerpınarı ve Kestanepınarı’nda vatandaşlarla buluştu.
BÜYÜKŞEHİR’İN ELİ KOCAALİ’DE
Kocaali Merkez Seçim İrtibat bürosu açılış töreninde  konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Tocoğlu, “Hemşerilerimizin bizlere gösterdiği ilgi, destek ve teveccühe teşekkür ediyorum. Büyükşehir yasası ile birlikte artık Kocaali’de de Büyükşehir’in güçlü eli hissedilecek ve ilçemiz gelişimine hızla devam edecektir. Bugüne kadar yaptıklarımız ve gayretlerimiz ortadadır. Bundan sonra da aynı azim ile hizmetlerimiz sürecek. Vatandaşa hizmet bizim işimiz. İnşallah 30 Mart sonrasında Kocaali belediyemiz ile çalışarak çözülmemiş sorun bırakmayacağız. Büyükşehir Belediyesi eliyle ilçemiz modern altyapıya kavuşacak. Şehrimizin kuzey sahillerinde de önemli düzenlemeler gerçekleştireceğiz. İnşallah kuzey sahillerinde mavi bayrak dalgalanacak” diye konuştu.
SANDIKTA GÜÇLENECEĞİZ
Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun milletimiz feraseti ve sağduyusuyla her zaman doğruyu görüyor ve AK Parti’nin arkasında olmaya devam ediyor. Hizmet AK Parti’nin işidir, hizmet bizim işimizdir. Herkes kendini sandığa göre hazırlasın. Bu demokrasi şöleninin merkezi sandıktır. Hiç kimse başka yöntemler aramasın. İnşallah sizlerin güçlü desteğiyle sandıktan çıkacak ve gelecek dönemde de Sakarya’mızı tüm ilçeleriyle daha yükseğe taşıyacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim