ANNELER İÇİN RAĞBET YOK

Altın fiyatlarında yaşanan büyük düşüşler sonrası annelerine hem şık hem de gösterişli bir hediye almak isteyenleri bu fırsatı değerlendirmeye davet eden Kuyumcu Yusuf Odabaş, Anneler Günü’ne bir hafta kalmasına rağmen satışların istenilen seviyede olmadığını belirterek, “İnsanlar Sevgililerine annelerinden daha fazla değer veriyor” dedi.

SEVGİLİLER GÜNÜ

24 yıldır kuyumculuk yapan Yusuf Odabaş, anneler gününün yaklaşması ile birlikte satışların istenilen seviyelere ulaşmadığını söyledi.Daha önceki sevgililer gününde anneler gününe nazaran daha fazla satış olduğunu söyleyen Odabaş, “Şu anda zaten altın fiyatları düşmüş durumda. Bununda etkisiyle bu anneler gününde satışların daha da yükseleceğini umut ediyoruz” dedi.

KOLYE VE YÜZÜK

Annesine hediye almaya gelen vatandaşların genelde tercihinin kolye ve yüzüklerden yana olduğunu söyleyen Odabaş, “Hediye olarak bir bilezik alırken bunun maliyeti bin TL ila bin 500 lira. Ancak altın fiyatının düşmesiyle daha önceden 250 liraya sattığımız kolyeyi şu anda 200 lira gibi bir fiyata satıyoruz. Bu da vatandaşlarımıza daha cazip geliyor.Annelerin ikinci planda kaldığını söyleyen Odabaş, “İnsanlar anneleri yerine sevgililerine daha çok değer veriyorlar’ dedi.

Editör: TE Bilişim