Meclis Üyeleri parti ayrımı gözetmeksizin milletvekillerinin iş dünyasının projeleri konusunda daha duyarlı ve ilgili olmalarına yönelik taleplerinin tepkiyle karşılanması konusunda görüş bildirdi. Meclis Üyeleri, Başkan Kösemusul tarafından dile getirilen konunun kendisinin şahsi görüşü olmadığı, bir çalışma neticesinde çıkan sonuçların diğer çalışmalarda olduğu gibi kamuoyu ile paylaşıldığının altını çizdiler.

ORTAK GÖRÜŞÜMÜZ
SATSO Meclis Üyeleri Behlül Bayrak, Hüseyin Gürsoy, Semih Çokay, Hayati Özdoğan, Hasan Genç, Oktay Topçu, İzzet Dönmez ve Ercan Başnuh, “İzmir'de çıkan kararlar SATSO'nun kararıdır. Sayın başkanımız sadece bu konuyu kamuoyuna deklare etti. Milletvekillerinin Sakarya'nın sorunlarıyla yeteri kadar ilgilenmediği hepimizin ortak görüşüydü” dediler.

SATSO’NUN GÜCÜ ORTADA
Meclis Üyesi Ahmet Çubuk ise yaptığı konuşmada: “İzmir'deki çalıştayda biz parti ayrımı yapmadan bu eleştirileri yaptık. Bir taraf hizmet yapmaya çalışırken diğer taraf engellerse nasıl olacak. Biz SATSO’nun gücünü ortaya koymuşuz. 15 bin 700 üyemiz var. Hep birlikte hareket etmek zorundayız” dedi.

YÜREKTEN KUTLUYORUM
Başkan Mahmut Kösemusul birlikteliğin önemine değinerek, “SATSO olarak biz, istişarenin, bir ve beraber olmanın önemini çok iyi biliyoruz. Bunu Stratejik Plan toplantımızda hep beraber gördük. Tarımı, sanayisi, tarıma dayalı sanayisi, turizmi, ticareti ile her alanda ilerleyen bir kentin öncüleri olan, Sakarya'mız iş dünyasını yürekten kutluyorum” dedi.
 

Editör: TE Bilişim