KATILIM

Vali Mustafa Büyük, Eşi Emine Hayriye Büyük, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Akyüz, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Vali Yardımcıları Hikmet Dinç, Faruk Bekarlar, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Belediye Başkanları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Osman Çakır,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak, Daire Müdürleri, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Koruyucu Aileler katıldı.

İNSANI YAŞAT Kİ…

 Toprak ise; ‘‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ ilkesinden yola çıkarak, bakım ve koruma altında olan çocuklarımızı kurum bakımından çıkarılıp, uygun bir ailenin yanına koruyucu aile hizmeti ile yerleştirilmesi hususunda çalışmalarımız devem ediyor. Bu çalışmalar ile koruyucu aile sayısının artırılması hedeflenmiştir. Bu çalışmalarda bizlere desteklerini esirgemeyen Valimiz Mustafa Büyük ve Eşi Emine Hayriye Büyük Hanımefendiye teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

BÜYÜK TEŞEKKÜR

Büyük ise yaptığı konuşmasında; ‘Geleneksel hale gelen bu toplantıların anlamı aslında hepimizin büyük bir aile olduğumuzu gösteriyor. “Gönül Elçileri Projesi” ilimizde de benim Eşim Emine Hayriye Büyük Hanımefendi’nin destekleriyle hızla devam ediyor. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği gecen herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim