MHP İl Başkanı Levent Bülbül haftalık basın toplantısında SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş’in SASKİ Genel Kurul’unda yapığı ‘Korsan Kullanım’ açıklamasına tepki gösterdi. Bülbül, “Korsan kullanım varsa burası bir hukuk devletidir. Bir şeye korsan kaçak diyorsan oraya gider mühür vurursun. Siz bu güne kadar ki kullanımı bedellendirmek mi istiyorsunuz yoksa gölü korumak mı istiyorsunuz? Vatandaşı kandıracağınıza gereken neyse onu yapın. Kaçak kullanıma göz yumuyorlar. Milletinin malının peşkeş çekilmesine karşıyız” dedi.

AYRILIK YOK, REVİZYON VAR
Basında MHP’nin bölündüğüne ve il yönetiminde fikir ayrılıklarının oluştuğuna dair iddialara cevap veren Bülbül, “Basının haber sıkıntısı yaşadığı bir dönem sanırım. İlçeler de görevden ayrılanlar oldu. O zaman bir sıkıntı basına yansımadı. Pazartesi günüden itibaren mi MHP’de sıkıntı patlak verdi. Bunlar suni gündemlerdir. MHP ayakta ve tek vücut halindedir. Bir zaaf varmış söylentisinin maksatlı olduğunu düşünüyoruz. Revizyonda aceleci davranmayacağız. MHP içinde bir sıkıntı yok. Aldığımız oy oranını kimse yabana atmasın” dedi.

ÜCRETSİZ SEYAHAT
Yaşlı ve engellilere tanınan ücretsiz seyahat uygulaması hakkında konuşan Bülbül, “Bu işi esnafın üzerine attılar ve bıraktılar. Vatandaşla esnafı karşı karşıya bıraktılar. Bu çileyi çeken esnafımız da vatandaşımız da bunun hesabını sandıkta sormalıydı” dedi. Deprem hazırlıklarına değinen Bülbül, “Büyükşehir Belediye Başkanı toplanma alanı olarak hıdrellez de ateş yakıp atlayacakları bir alan zannediyor. Kuzu gibi bekliyoruz” dedi. Metin IŞIKER

Editör: TE Bilişim