BÜYÜKŞEHİR’E

ADAY DEĞİLİM 

HİZMETLERİ ANLATTI

Gazetemiz Kurucusu Adnan Yüksel, Genel Yayın Müdürü ve Yazar Ergun Kaftancı, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hamdi Yuluğ, Haber Müdürü Ferruh Bulut, Yazar Necdet Çardak, Spor Servisi'nden Mustafa Kocabey, Hasan Gökdemir ve spor yazarı Lütfi Lutiç ile birlikte gazetede kahvaltı yapan Başkan Ali İnci, Hendek'te yaptıkları hizmetleri anlattı.
 

PROJELERİMİZ VAR
Kahvaltının ardından, çay kahve içilirken gazetemiz yöneticileriyle sohbet eden Başkan İnci, Hendek'i Türkiye'nin en gözde cazibe merkezi haline getireceklerini vurguladı. 2014'te yapılması planlanan yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye başkanlığına kesinlikle aday olmayacağını bildiren İnci, "Hendek'te devam eden projelerimizi tamamlayacağız" dedi.

SÖZ SAHİBİ OLACAĞIZ

Yaptıkları hizmetlerle bir çok belediyenin önüne geçtiklerini anlatan Başkan İnci, gelecekte Hendek'in sporcu eğitim merkezi konumuna geleceğini ifade ederek, "Projelendirdiğimiz 35 bin kişilik stadyum ve çeşitli spor tesislerimizi bitirdiğimizde ilçemiz sporun her branşında ülke genelinde söz sahibi olacak" diyerekten hizmetlerine devam edeceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim