Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, dün gece sürpriz bir şekilde Abhazya’ya gitti. Toçoğlu’na AK Parti Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Ali İhsan Yavuz ve Hasan Ali Çelik ile CHP’nin Abhaz kökenli milletvekili Engin Özkoç  eşlik ediyor.
KAFKAS DERNEKLERİ
Abhazya kafilesinde Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Muzaffer Elmas, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Güneş,  Kafkas Kültür Derneği Başkanı Orhan Sarı ve Abhaz Kültür Derneği Başkanı Oral Kobaş da yer alıyor. Toçoğlu ve beraberindekilerin Abhazya ziyaretinin nedeni konusunda ise bir açıklama yapılmadı.

SATSO 60 kişilik
heyetle Fas’ta
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu, meclis üyelerinden oluşan 60 kişilik heyet yeni pazarlar bulmak için Fas'a gitti  Pazar günü sona erecek 4 günlük Fas ziyaretinde Adana'ya atanan Vali Mustafa Büyük başkanlık yapacak..
Ticaret ve Sanayi Odası olarak Sakarya’nın ticaret hacminin artması amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında 4 gün sürecek olan ziyarette,  SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Meclis Başkanı Akgün Altuğ, SATSO yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri olmak üzere toplam 60 kişi bulunuyor.
 

Editör: TE Bilişim