15 PROJE

Milli Eğitim Bakanlığınca 8’incisi düzenlenen İlköğretim Öğrencilerine Yönelik “Bu Benim Eserim” Matematik ve Fen Bilimleri Proje yarışması Bölge finalleri Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde 139 projenin katılımı ile 9-11 Nisan tarihleri arasında yapıldı. 18.510 proje ile başlayan zorlu maraton 139 projeye, bölge finalleri sonrası da 15 projeye indi.

BÜYÜK SEVİNÇ

Ankara’da 7-8 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Bölge Finallerine yükselen Kocaali Nazım Üner Ortaokulu’nun Sakarya’yı temsil edecek olması okulda ve ilçede büyük sevinç yarattı. Metallerde paslanmayı önleyici karışımı elde eden 7.Sınıf öğrencilerinde Burçin Köse ve Aslı Özcan, ‘Çok sevinçli ve heyecanlıyız “ dedi. Projenin danışman Öğretmeni İbrahim Tayyip Özaslan ise ‘Sergiye 3 proje ile katıldık. Bir projemiz ilimizi temsilen Finallere gidecek olması bizleri ve okulumuz öğrencilerini mutlu etti. Çalışmalarımıza devam edeceğiz’ dedi.

İNANCIMIZ SONSUZ

Okul Müdürü İlhan Garip; ‘Ülkemizin ihtiyaç duyulan bilim insanlarının yetişmesine imkan sağlayan yarışmalarda finale gitmeye hak kazanan öğrencilerimi ve öğretmenimizi kutlarım. Bizleri İstanbul’da yalnız bırakmayarak moral veren İl Milli Eğitim Müdürümüz Selim Yavuz Sandıkçı’ ya, maddi manevi her türlü desteği esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Ahmet Odabaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Altın’ a okulumuz adına teşekkür ederiz. İlimizi finallerde temsil etmek bizim için büyük bir onur finallerde ilk 50 eser arasına girerek derece yapacağımıza inanıyoruz’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim