ŞOFÖRLERLE BULUŞTU

Başkan Zeki Toçoğlu, Kocaali-Karasu Birlik şoförleri tarafından organize edilen kahvaltı programına katıldı. Kocaali Merkez Camii yanındaki meydanda gerçekleşen kahvaltı programına, Toçoğlu’nun yanı sıra, Kocaali İlçe Kaymakamı Ahmet Odabaş, AKP Kocaali İlçe Başkanı Basri Burak Ak, Kocaali İlçe Belediye Başkanı Ahmet Acar, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

BİRLİK İÇİNDE

SESOB Başkanı Hasan Alişan, ‘Ulaşım sektöründeki sıkıntıları, Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, geçmişte diğer konularda olduğu gibi esnaf ve sanatkârların sorunlarına çözüm getirilmiştir. Yapılan teknik çalışmalar neticesinde artık Kocaali’den alınan her yolcu Orta Garaj’a ve Terminal’e uğruyor. Sizlerin huzurunda bir kez daha Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum’ dedi. Toçoğlu, ‘Esnaflarımızın taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Tüm esnaflarımızla bir araya gelip toplantılar düzenleyerek, istişareler gerçekleştiriyoruz. Bu toplantıların en güzel yanı sorunları elbirliği ile çözmeye çalışmamızdır. Böylece daha sağlıklı çalışma şartları oluşturup vatandaşlarımıza daha faydalı hizmet sunmuş oluyoruz’ dedi.

 

Kocaali’yi ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu şunları söyledi, ‘Toçoğlu, ‘Kocaali ve Karasu önümüzdeki sene büyükşehir hizmet alanına dâhil olacak. Bu yasa imar bütünlüğünü ve kaynakların daha verimli bir şekilde kullanılmasını amaçlamaktadır. Tek elde toplanan kaynaklar ile vatandaşlarımız daha kaliteli hizmet alacak. Biz işimizin başındayız. Yapamayacağımız sözler vermedik, yapamayacağımız vaatlerde bulunmadık. Birlik ve beraberlik içerisinde, vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz’ 

Editör: TE Bilişim