BİLGİLENDİRME

Karasu Şehit İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya ilçedeki dernek ve STK temsilcileri katıldı. Bilgilendirme toplantısına Kaymakam Şafak Gürçam, Sakarya Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Kubardı, Karasu Kızılay Şube Başkanı Adem Ekşi ve Proje Koordinatörü Ceyda Topaloğlu katıldı.

SORUMLULUK

Toplantıda konuşan Kaymakam Şafak Gürçam kan verme konusunda duyarlı olunması gerektiğini ve her sağlıklı bireyin 3 ayda kan vermesinin önemli olduğunu belirterek kendisinin de sürekli olarak kan verdiğini söyledi. Gürçam, ilçede yapılan bu hareketin bir sosyal sorumluluk hareketi olduğunu ve ilçenin bu tür sosyal hareketlerde çok da güçlü olduğunu bildiğini belirtti.

YOĞUN KATILIM

Kaymakam Gürçam, ‘Bu hareket Sakarya ilinde ilk olarak ilçemizde uygulanıyor ve örnek bir proje. Bilgilendirme toplantısına böylesine yoğun bir katılım gerçekleştirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim’ diye konuştu. Kaymakam Gürçam’ın konuşmasının ardından Proje Koordinatörü Ceyda Topaloğlu bilgilendirmede bulundu.

Editör: TE Bilişim