İddiaya göre Hendek Ziya Gökalp İlköğretim Okulu  öğrencisi M. P. geçtiğimiz perşembe günü teneffüste koridorda koşarken bir arkadaşı ile çarpışıp burnunu kırdı. Acılar içersinde kıvranan çocuğun burnuna tampon yapıldı ve burnu tamponlu bir vaziyette derse girdi. Yine iddiaya göre   küçük M:P’nin durumu  dördüncü ders öğretmeni tarafından velisine telefonla bildirildi.  Hemen okula gelen aile çocuklarını okuldan alıp Hendek Devlet Hastanesi acil servisine götürdü.
RÖNTGENDE KIRIK ÇIKTI
Hastanede muayene  edilen küçük çocuğun çekilen röntgen filmlerinde burnun kırıldığı anlaşıldı. Küçük çocuğa 5 günlük rapor verildi.
Burnu kırılan M.P’nin annesi okulda çocuğunun yaşadıklarına isyan edip okul yönetimini suçladı. Anne P. “ Burası bir eğitim yuvası. Hepimizin çocuğu var. Bir öğretmen çocuğumun bu durum karşısında sağlık endişe etmez mi? En azından okula sağlık ekibi çağırarak çocuğumun emin ellere teslim edilmesini sağlamaz mı? Dahası bu çocuğun bir annesi bir babası var, hiç değilse aileye olayın meydana geldiği zaman aileye haber verilmez mi” diye isyan etti.
Çocuğuna yapılanları sorumsuzluk olarak niteleyen acılı anne savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Editör: TE Bilişim