İLÇE BAŞKANLARI

CHP Arifiye 3. Danışma Kurulu Toplantısına, Eski Milletvekili Turgut Boztepe, İl Başkanı Ecevit Keleş, Arifiye İlçe Başkanı Kemal Örge, Hendek İlçe Başkanı Selami Karakadı, Pamukova İlçe Başkanı Nail Türkmengil, Sapanca İlçe Başkanı Turan Fortacı, Erenler İlçe Başkanı Mustafa Çınal, İl Kadın Kolları Başkanı Füsun Çetin, Arifiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ulubilen, Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Kahvecioğlu, İl, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

T.C’Yİ KALDIRDILAR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Arifiye İlçe Başkanı Kemal Örge, ‘Akil adamlar adı altında şehir şehir geziyor ve insanları dinliyoruz diyenler, soru soran insanlara, tepki gösterenlere çapulcu diyorlar. Barıştan bahsediyorlar; T.C.’yi kaldırdılar, birçok kurumdan T.C. kaldırıldı diye tepki gösterenleri suçluyorlar. Anıtkabir’e gitmek suç, Atatürk’ün anıtına çelenk bırakmak suç, Atatürk’ü sevmek suç, Atatürk tişörtleri ile Türk Bayrakları ile kutlama yapan ilkokul öğrencilerine soruşturma açıyorlar sonra barıştan bahsediyorlar’ dedi.

BİZ YOK ETMEDİK

Daha sonra kürsüye gelen İl Başkanı Ecevit Keleş şunları söyledi, ‘CHP’nin üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi’nin emektarları olarak Allah’a şükürler olsun ki haram yemedik. Allah’a şükürler olsun ki kul hakkı yemedik. Allah’a şükürler olsun Şeker Fabrikası’nı, Toprak Mahsülleri Ofisi’ni biz yok etmedik, Allah’a şükürler olsun ki bu kanunları iki de bir değiştirenler biz olmadık. Hiçbir zaman halkımıza kötülük yapmadık. Hiçbir zaman halkımızın tüyü bitmemiş yetim hakkıyla uğraşmadık. Her zaman insanlarımız için aydınlık Sakarya ve aydınlık Türkiye noktasında hareket eden bir zihniyetle siyaset yaptık. “dedi.

19 MAYIS’DA 19 BİN KİŞİ

23 Nisan kutlamalarını sokakta ve halkla beraber coşkuyla kutladıklarını belirten Ecevit Keleş,” Gençlerimizin organizasyonuyla 23 Nisan’ın yıldönümünü coşkuyla kutladık. Gençlerimiz, 19 Mayıs’ta 19 bin kişiyle Sakarya tarihinde olmayan bir hareketi gerçekleştirecekler ve Çark Caddesi’nde, Kent Meydanı’nda 19 Mayıs’ta 19 bin kişi sloganıyla yola çıkacaklar.”

MHP’YE GÖNDERME

2014’te yapılacak olan yerel seçimlere değinen Ecevit Keleş 2014’te Sakarya’da mevzi alacaklarını şartlar ne olursa olsun başarılı olacaklarını ifade etti. Keleş,” AKP, MHP değil, bugün AKP varsa MHP sayesinde vardır. Bugün rajon keserler fakat uygulamada sıfırlar. Tayyip Erdoğan yıkılmamışsa Devlet Bahçeli’nin sayesinde yıkılmamıştır. Var olacaksa Cumhuriyet Halk Partisi var olacaktır, var olacaksa sizler var olacaksınız.”sözlerini ifade etti.

AKİL ADAMLAR

Sakarya’ya gelecek olan akil insanlar hakkında konuşan Ecevit Keleş, ‘Senaryonun başrolündeki aktörler Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Öcalan’dır. Bunlar yola çıkmış, ne yoluna çıktılar, Oscar Ödülü’nü almak için yola çıktılar. Bu filmin asıl tarihi 1923 Lozan’dır. Lozan’a imza atmayan tek ülke Amerika Birleşik Devletleri’dir’

BENİ YARGILAYIN

‘Bugün Tayyip Erdoğan, Türkiye’yi Amerika’nın sömürüsü noktasına getirmiştir. Akil adam dediğiniz kimdir? Hülya Koçyiğit mi, Kadir İnanır mı? Akil adam dediğiniz 550 Milletvekili oradadır. Akil adamlar onlardır, onlar milletin temsilcisidir. Öylesi de böylesi de bütün milletin temsilcisi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bulunan milletvekilleridir. Parmakçı vekil diyor ki, adalet önünde yargılanırsınız. Beni yargılayın. Bizi yargılayın’

Editör: TE Bilişim