YARALANAN YOK

Erenler Mimar Sinan Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, Şadi Ç. idaresindeki 54 B 1323 plakalı otomobile cadde üzerinde ilerleyen ve iddiaya göre bir aracı sollamaya çalışan Ceyhun B. idaresindeki 54 ET 325 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki araçta maddi hasar meydana gelirken, kazada yaralanan olmadı.

ŞOK GEÇİRDİLER

Kazayı gören vatandaşların yaralı olabileceği ihtimaliyle 112’ye haber verilmesiyle kaza yerine iki ambulans ve itfaiye kaza kırım ekibi sevk edildi. Kazaya karışan araçlardan birinde bulunan ve şok geçiren bir kişi ile komşuları olduğu anlaşılan ve kazayı görerek fenalaşan bir mahalle sakini, ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

YANLIŞ ANLAŞILMA

Şok geçirmesi sebebiyle hastaneye kaldırılan kadının aynı araçta bulunan kızı ise annesinin yaralanarak hastaneye kaldırıldığını zannedince uzun süre gözyaşı döktü. Yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilen genç kız, olay yerinde bulunan diğer ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ceyhun B’nin 1.50 promil alkollü olduğu tespit edildi. Polis, olayla ilgili araştırma başlattı.

Editör: TE Bilişim