KEMALPAŞA MAHALLESİNDE

Serdivan’a bağlı Kemalpaşa Mahallesinde eşi ve iki çocuğu ile birlikte oldukça eski ve sağlıksız bir gecekonduda kira karşılığı yaşayan 36 yaşındaki M.Ş. isimli vatandaş, Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin tarafından evinde ziyaret edildi. M.Ş. ve ailesinin daha sağlıklı şartlarda yaşayabilecekleri yeni bir eve kiraya çıkmaları ve yeni eşya almaları için Sosyal Yardımlaşma Vakfından bin 500 TL yardım yapıldı.

AŞAĞIDERE KÖYÜNDE

Aşağıdere Köyünde son derece kötü şartlarda yaşayan 43 yaşında M.A. isimli vatandaş da, İlçe Kaymakamı Ramazan Şahin ve Vakıf Mütevelli heyetince yerinde ziyaret edildi. Ailenin yaşadığı evin çok eski ve sağlıksız olduğunu tespit eden heyet, evin onarılması için Sosyal Yardımlaşma Vakfından 2 bin 500 TL yardım yaptı.

UZUNKÖY’DE

Uzunköy Köyünde tek başına yaşayan 90 yaşındaki Fatma O. isimli vatandaşı evinde ziyaret eden Kaymakam Ramazan Şahin, Fatma Ninenin çok yaşlı olması nedeniyle kendi temizliğini yapamadığını görünce geçici olarak yeğeninin yanına yerleştirdi. Fatma ninenin evinin onarımı ve bakımı için Sosyal Yardımlaşma Vakfından bin 500 TL yardım yapıldı.

YOKSUL AİLELERİ TESPİT EDİYOR

Kaymakam Ramazan Şahin görev yaptığı Serdivan’ın mahalle ve köylerinde parasızlık nedeniyle zor şartlarda yaşayan ailelere maddi yardımlarda bulunuyor. Tek tek evleri gezen hayırsever kaymakam özellikle zor şartlarda geçimlerini sürdüren ailelere vakıf’tanda destek sağlıyor

Editör: TE Bilişim