BİLGİLENDİRME

Erenler Belediyesi, AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı ve mahalle başkanlarına yönelik hizmet bilgilendirme toplantısı düzenledi. AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı ve Erenler’li mahalle başkanları ile Güreser’de bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve AK Parti Erenler İlçe Başkanı Osman Hira yapılan çalışmaları değerlendi. Akşam yemeğinden sonra programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Erenler İlçe Başkanı Osman Hira toplantı ile ilgili şunları söyledi.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Öztürk,’Öncelikle Başbakanımızın kadrolarının hizmetlerine şahit olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Bir hizmet yarışı var. Bizler de, bu şehri yöneten kadroların bir parçası olarak büyük bir sorumluluk duygusuyla hareket edip, şehrimizi her geçen gün daha da geliştirmek adına çalışmalar yürütüyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, gayretle, iyi niyetle milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Daha çok çalışacağız, daha çok kişiye ulaşacağız. Seçimlere en hazır partiyiz. Ancak daha yapacak çok işimiz olduğunu da biliyoruz. Şu aşamada asıl yapmamız gereken sandık bazlı çalışmalarımızdır. Sandık yönetimlerini ayarlamamız lazım. Bu yapmamız gereken çalışmaların en önemli ayaklarından bir tanesidir.’

SORUMLULUK DUYGUSU

‘Mahalle Başkanlıkları teşkilatların en önemli noktalarıdır. Bizim AK Parti teşkilatımıza yani size karşı büyük bir sorumluluğumuz var. Bizlere güvenen kardeşlerimizin güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmadık. Hiçbir menfaat beklemeksizin, bu büyük davaya her zaman destek olan sizin gibi değerli kardeşlerimizin fedakârlığı bizleri her zaman daha güçlü kılmıştır. Sizin emanetinizi taşıma sorumluluğunun bilincinde olduk. Aldığımız her kararın, bir gün hesabını vereceğimizi hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık. Sorumluluk duygusuyla hareket ederek, sizlere söz getirmemek için gece gündüz çalıştık.’

SİYASİ HAYATA RAĞMEN

Öztürk konuşmasının devamında şunları söyledi. Belediyemizin personel ve bütçe durumuna bakmak gerekirse, 2004 yılında devraldığımız Erenler Belediyesi bütçesinin yüzde 81’ini, personel maaşlarına harcamak zorunda kalıyordu, bugün bütçesinin yüzde 28’ini personel maaşlarına aktaran bir belediye haline geldik. Yaşam Merkezi Projesi için son aşamaya gelindi çok kısa bir süre içerisinde çalışmalarımızı başlatacağız. 666 dönüm Kentsel Dönüşüm projesi bakanlığa teslim edildi, benimde siyasi hayatıma mal olsa bile ben bu kentsel dönüşümü gerçekleştireceğim.

İSTİŞARE YAPILDI

Konuşmaların ardından mahalle başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştirildi. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı Başkanı Osman Hira mahalle başkanlarını dinleyerek talepleri tek tek not aldı.

Editör: TE Bilişim