2 GÜN DEVAM EDECEK

Kurum ve kuruluşların sektör temsilcileri tarafından Sakarya MYO bahçesinde açılan stantlarda öğrencilere meslekler tanıtılacak. Fuar 24-25 Nisan tarihleri arasında 2 gün devam edecek. Etkinlikte, insan kaynakları müdürleri tarafından firmaların personel ve insan kaynakları politikaları hakkında iş arayanlara bilgi verilecek. Ayrıca iki günlük etkinlik süresince firmaların eleman ihtiyaçlarına yönelik başvurular kabul edilecek.

İŞ İMKANI

Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, “Bu etkinlik alanında iş arayanlar, bilhassa üniversitelerin son sınıf öğrencileri, iş imkanları, firmaların kurumsal yapıları hakkında bilgi sahibi olacaklar” derken.Sakarya İŞ-KUR İl Müdürü Tekin Kaya ise, “Öğrenciler bu etkinlik kapsamında iş yerlerini tanıyor ve iş arayanlarında hangi vasıfta olduklarını ortaya koyup işçi ve işvereni buluşturuyor’ dedi.

3+1 SİSTEMİ

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas da, “Öğrencilerimiz 3+1 sistemiyle birlikte çok çeşitli fabrika ve kurumlarda çeşitli görüşmeler yaparak işbirliği içerisinde çalışma ortamlarını görerek bu ortamlara alışıyor. Bu proje’de Sakarya MYO okul müdürlüğüne ve destek verenleri kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim