MHP Büyükşehir adayı Orhan Ünver Karasu’yu Karadeniz’in Bodrum’u, Serdivan adayı MLehmet Göktürk de ilçeyi “İsviçre yapacağını” söyledi.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, yerel seçimler için çeşitli projeler hazırladıklarını belirterek, Karasu ilçesini turizm ve ticaret merkezi yapmak istediklerini söyledi.
Yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Ünver, önemli hizmetler yapmak istediklerini anlattı. Kentin son 20 yıldır iyi yönetilmediğini öne süren Ünver, "Yeni Büyükşehir Yasası'nın sizleri nasıl mağdur edeceğini biliyoruz. Büyükşehir Belediyesi, henüz merkez köylere bile yeterli hizmeti götüremiyor. Sakarya, buna henüz hazır değil. Bu nedenle MHP olarak yasanın çıkmaması için çaba gösterdik. Önümüzdeki dönemde haklılığımız ortaya çıkacak" diye konuştu.

TURİZM-TİCARET
Karasu için önemli projeler hazırladıklarını vurgulayan Ünver, "MHP olarak Sakarya ve Karasu için projelerimiz hazır. Karasu, bizim yönetimimizde hem turizm hem de ticaret merkezi olacak. Sizlerin desteğiyle bunu başaracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.

“SERDİVAN İSVİÇRE OLACAK”

MHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktürk de, seçim çalışmalarını Bahçelievler Mahallesinde sürdürdü.
Mahalle sakinleriyle çay ocağında sohbet eden Göktürk, Serdivan’la ilgili çok önemli projeleri olduğunu söyledi. Vagon Fabrikası Genel Müdürlüğü döneminde yaptığı çalışmalardan örnek veren ve  “Yapılamaz, başarılamaz denilen çoğu şeyi çalışanların azmi ve fedakarlığıyla başardık” diyen Göktürk, şunları kaydetti:
“Türk milleti inandığında ve istediğinde başaramayacağı,aşamayacağı engel yoktur.Serdivan'ı İsviçre yapacağım.Allah nasip eder,halkımızda takdir edip fırsat verirse bunu hep birlikte göreceğiz.Serdivan hem Türkiye'nin hemde dünyanın gözdesi olacak.Serdivan'ın nasıl değiştiğini hep birlikte göreceğiz.”

Editör: TE Bilişim