Karapürçek’te hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesi için 29 Eylül Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “İlçemizin tüm altyapısını yenileyeceğiz.  Proje ile 128 kilometre içmesuyu hattı, 80 kilometre kanalizasyon hattı ve 4 kilometre yağmur suyu hattı inşa edeceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Rüstem Keleş, “Hazırladığımız proje kapsamında Karapürçek’i sağlam altyapı ile buluşturuyoruz. Proje ile 128 kilometre içmesuyu hattı, 80 kilometre kanalizasyon hattı ve 4 kilometre yağmursuyu hattı inşa edeceğiz. Karapürçek’in tüm altyapısını baştan aşağı yeniliyoruz. Proje için 29 Eylül Cuma günü ihaleye çıkıyoruz. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Toplam 212 Kilometre Hat

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Şehrimizin altyapı geleceği için planladığımız projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Sağlam altyapıya kavuşmayan bölge kalmaması için büyük efor sarf ediyoruz. Karapürçek’e inşa edeceğimiz 128 kilometrelik içmesuyu hattı ve bir adet içmesuyu deposu ile vatandaşlarımızın musluklarına kaliteli içmesuyu ulaştıracağız. Ayrıca 80 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa ederek bu hattı Akyazı Atıksu Arıtma Tesisi’ne entegre edeceğiz. İlçenin atıksu sorununu ortadan kaldıracağız. Ek olarak inşa edeceğimiz 4 kilometrelik yağmur suyu hattı ile de ilçemizin yağmursuyu ağını güçlendireceğiz. Projemiz tamamlandığında Karapürçekli hemşerilerimiz içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyunda hiçbir sorun yaşamayacaklar. Projemizin ihalesini 29 Eylül Perşembe günü gerçekleştireceğiz. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim