Burada vatandaşların dertlerini dinledikten sonra konuşan İl Başkanı Ecevit Keleş,” Sakarya’ya bakıyoruz, köyler, mahallelere gittiğimizde insanlarımız önce işsizlikten yakınıyorlar. Bir belediyenin görevi insanlara istihdam sağlamaktır. Çöp toplamak, yol yapmak bunlar zaten asli görevleri arasındadır’ dedi.
KARAPÜRÇEK
Keleş, ‘Yaşadığınız sıkıntıları biliyoruz ve bunun için çözüm üretiyoruz. Bilim kurulumuz Sakarya’nın sorunlarına yönelik kalıcı projeler üretiyorlar. Bizler, sabah namazında başlıyoruz akşam geç saatlere kadar sizlere ulaşmaya, dertlerinizi dinlemeyip çözüm sunmaya çabalıyoruz. Karapürçek 2014 Mart ayında CHP’li olacak. Adayımızı açıkladığımız gün burada bomba etkisi yapacaktır’ dedi.
TEŞVİK
Ecevit Keleş, ‘Sakarya’nın sanayi, tarım, turizm, kültür sanat ve diğer alanlarda kabuğunu kırması için teşvik bölgesine alınması şarttır. Bunu sizlerin desteğiyle biz başaracağız. Yıllardır Sakarya’yı teşvik bölgesine alamayıp, üstüne üstlük milyonlarca lira borçlandıranlar, Sakarya’nın değerlerini yok edenler bu memleketin kıymetini bilememişlerdir. CHP ile sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla Sakarya gerçek değerini bulacaktır.”ifadelerini kullandı.
SEDAŞ
Yazılıgürgen Mahallesi Muhtarı Kadir Geyve SEDAŞ’la ilgili oldukça fazla şikayet olduğunu söyleyerek, Hendek’in bir bölümü, Karapürçek ve Akyazı’nın bir bölümü olan büyük bir bölgeye yalnızca üç ekibin görevli olduğunu, bu nedenle de hizmet verilemediğini, vatandaşın büyük mağduriyet yaşadığını ifade etti.

Editör: TE Bilişim