Geçen Pazartesi günü gazetemizin manşetinden duyurduğumuz haber, dün de Posta ve Sözcü’de manşet oldu. Cumhuriyet gazetesinde ise ikinci haber olan, “Plajda baskı” haberimiz Hürriyet başta olmak üzere bir çok ulusal yayın yapan gazetelerin internet portallarında yayınlandı.

ADANA MÜFTÜSÜ
Karasu Emniyeti olayla ilgili araştırmalarını yaparken, Adana İl Müftüsü Akif Gökçe’dan bir açıklama geldi.Gökçe, “Yani biz bunlara sadece ve sadece, işte herkesin hak ve özgürlüğüne, insan hakları zaviyesinde, özgürlükler zaviyesinde, inanç özgürlüğü zaviyesinde meseleye yaklaşırız. Herkes inandığı inancını göğsünü gere gere bir başkasına dayatmadan yapabilmeli” dedi.

BİR TEK O MU KALMIŞ?
Gökçe, “Adam 'Mezhebimden değilsin' diye bir gecede bin 500, 2 bin kişiyi kurşuna diziyor. Müslümanım, La İlahe İllallah diye yapıyor. Ama adamcağız Müslümanlığı tek plajda dolaşan kadınların kapanmasından ibaret sayıyorsa, buna ne diyebiliriz? Her şeyi bitirmiş bir tek oradakileri kapatmak kalmış, müftünün diyeceği bir şey yok. Allah kazasını mübarek eylesin ne diyeyim.”

Editör: TE Bilişim