Akyazı Belediyesi tarafından Batakköy, Bedilkazancı, Bedirkadirbey, Caferanlı, Çıldırlar, Eskibedil, Gebeş, Yeniorman, Kabakulak, Kepekli, Seyfeler, Uzunçınar, Vakıf ve Yahyalı mahallelerinde bulunan ve alan büyüklükleri toplamda 338 bin metrekareyi geçen taşınmazlar için bugün Belediye Meclis salonunda Belediye Başkanı Hasan Akcan, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, müdürler ve ihaleye teklif verenlerin katıldığı ihale gerçekleştirildi.
İhaleye teklif verenler dışında vatandaşlar ve basın mensupları alınmadı. Vatandaşlar, gerçekleştirilen ihaleye ve içeri teklif verenlerin dışında kimsenin alınmamasına tepki gösterdi.
Taşınmaz ilanı listesinde dikkat çeken ayrıntılardan birisi de İlçeye bağlı Bedilkazancı Mahallesi Camikırı mevkiinde bulunan 38 bin 549 metrekare alana sahip taşınmaz oldu. Bahsi geçen arazi için istenilen muammen bedel ise 1 milyon 284 bin 971 TL olarak belirtildi. Bir diğer ayrıntı ise Yeniorman mahallesinde bulunan 10,780 m² alana sahip taşınmaz için 632 bin 630 TL fiyat öngörüldü.
Alaattin Onur

Editör: TE Bilişim