Bölgesel olarak üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Türkiye’nin en büyük istihdam fuarı, Doğu Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı-2013 (DOMİF’13), 23-24 ve 25 Mayıs tarihlerinde, Ömer Türkçakal Bulvarı-Kocaeli adresinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Alanında düzenlenecek.

EN SEÇKİN FİRMALAR

Fuar organizasyonu, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bolu ve Düzce Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerinin koordinatörlüğünde, Belediye Başkanlıkları, Üniversiteler, Sanayi ve Ticaret Odaları ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA)’ nın destekleriyle söz konusu illerde faaliyet gösteren Otokar, Ford, Toyota, Yazakive Goodyear gibi 200’ün üzerinde Türkiye’nin en seçkin firmaların katılımıyla gerçekleştirilmekte. İş arayan ve işverenleri buluşturmak, iş dünyası hakkında nitelik ve farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilecek fuar boyunca, düzenlenecek olan panel, seminer ve fuar içi işyeri görüşme alanlarıyla katılımcılara iş dünyası hakkında bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunabilecekleri ortam sunulacak.

İHTİYAÇ KARŞILAMAK

İstihdama katkıda bulunmak ve kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla, işverenlerle nitelikli işsizleri buluşturacak olan Fuar için, Büyükşehir Belediye Başkanlığı üç gün boyunca saat 10.00 itibariyle Kent Meydanı’ndan ücretsiz belediye otobüsü görevlendirmiştir. İlimizden de 20 büyük firmanın katıldığı fuar etkinliğine, özellikle meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve fakültelerin son sınıfında okuyan öğrenciler ile işsizlerin ve daha iyi şartlarda iş arayanların ilgi göstermeleri beklenmektedir. Ayrıca, fuar etkinliğine fiilen katılma imkanı olmayanlar için bilgi sahibi olmaları amacıyla fuar organizasyonunca http://www.domif.org internet adresinden canlı olarak izlenme imkanı sağlanmaktadır.

Editör: TE Bilişim