Söğütlü Kaymakamı Önder Bozkurt ve Belediye Başkanı Hüseyin Genç, ilçede bulunan ve binlerce kişiye istihdam sağlayan 3.Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaları gezdi.
Kaymakam Bozkurt ve Başkan Genç birlikte fabrikaları gezerek yetkililerden bilgi aldılar.
İlçede işsizliğin konuşulmadığına vurgu yapan Kaymakam Bozkurt, “Bugün evlerde huzur var ise, burada çalışarak ekmek parasını kazanan gençlerimizin katkısındandır. İlçemizde muhtaç sahibi ailelerin belirlenmesi konusunda fazla zorlanmıyoruz” dedi.

KALİTE
Organize Sanayi Bölgesinin kurulmasında emeği olanları kutlayan Başkan Hüseyin Genç ise, “İlçemizi en iyi şekilde fabrikaların yaptıkları başarılı kaliteli ürünleri ile yurt içi ve yurt dışına satışlarıyla ilçemiz gündeme gelmektedir. Adı duyulmaktadır. Biz her zaman buraları ziyaret ediyoruz. Etmeye de devam edeceğiz” dedi.

İŞ SORUNU YOK
İlçe de işsiz olmadığına dikkat çeken Genç, “Bizim ilçemizin işsizlik tartışılmıyor. Böyle bir sorun yok” dedi. Bir tekstil fabrikasını gezen Bozkurt ve Genç, üretim faaliyetleri hakkında da bilgiler aldı. Tesisin çalışması, sıkıntıları ve sanayinin avantajlarının masaya yatırıldığı kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim