İlimizde 20 yıldır hizmet veren Özel Işık Eğitim Kurumları’nın Serdivan’da 2013-1014 eğitim yılında faaliyete geçecek olan yeni eğitim kampüsünün temeli, Vali Mustafa Büyük’ün de katılımıyla törenle atıldı.
Temel atma törenine Vali Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Kılıç, Özel İdare Genel Sekreteri Recep Soytürk, Adapazarı Kaymakamı Dr. İsmail Gündüz, Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AKP İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Müftüsü İlyas Serenli, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.
33 BİN METREKARE
Törende bir konuşma yapan Işık Eğitim Kurumları Genel Müdürü Reşit Taşdemir ‘Eğitim yolculuğumuzun 20’nci yılı bu günkü temel atma töreniyle taçlanmış oldu. 8 ayda tamamlanacak ve 33 bin metrekare kapalı alana sahip olacak binamız; çağımızın son teknolojisi ile donatılıp öğrencilerimizin tüm ihtiyaçları düşünülerek ve geleceğin aydın neslini yetiştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadan inşa edilecektir’ dedi.
EĞİTİMİNDEN EMİNİZ
Temel atma töreninde konuşan Vali Mustafa Büyük ‘20 yıldır Sakarya’da eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Işık Eğitim Kurumları eğitiminden emin olduğumuz, her zaman teknolojiyi ve yenilikleri takip eden, şuanda temelini atacak olduğumuz bu yeni eğitim kompleksinde de bu yenilikleri tam olarak gördüğümüz bir kurumdur. Sakarya’ya ve Türk Milli Eğitimine çok büyük katkıları olacaktır’ dedi.

Editör: TE Bilişim