SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bahar ve beraberindeki heyeti CHP İl Başkanı Ecevit Keleş makamında ağırladı. Ziyaretten memnuniyetini belirten İl Başkanı Ecevit Keleş,  “ Sakarya’nın teşvik bölgesine alınması gerekmektedir. Özellikle iş adamları ve siyasilerle Sakarya’yı teşvik programına sokmalıyız. Ulusal ve yerel gündemimiz bu olmalıdır. Bunun altyapısı kurularak idari yönetimler, yerel yönetimler, siyasiler, iş adamları ve sivil toplum kuruluşları bir araya gelmeli ve konu üzerinde yoğunlaşmalıdır’ dedi.
MÜLAKAT
Siyasi partilerin işadamlarıyla iletişimini güçlü kılmasının önemli olduğunu belirten SASİAD Başkanı Aydın Bahar, ‘CHP’nin iletişimle ilgili çalışmaları neticesinde mükafatını alınacağını düşünüyorum. Sakarya’da iyi bir yönetim anlayışı ve perspektif belirleyerek tarım, sanayi, turizm ve diğer alanlarda çevreyle planlama ve değerlendirme yapılması şarttır’ dedi.
ŞEHRİ
Bahar, ‘Belediye meclis üyeleri de başarılı ve çevreci kişiler olmalıdır. Belediyeyle şahsi bir işi olmaması lazım ve kişinin kesinlikle belirli konulara vakıf olması gerekiyor. Sakarya’da kayıt dışı ekonominin de engellenmesi gerekiyor. Kayıp Kaçak Bedeli olarak tabir edilen durumu gündeme taşıdık fakat konuyla ilgili herhangi bir gelişme yaşanmadı. Sakaryalılık ruhunu geliştirmek lazım. Şehri Sakaryalıların yönetmesi lazım.“dedi.

Editör: TE Bilişim