HEDİYE VERİLDİ

Arifiye Belediye’sinin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında İllüzyonist Okan Okay'ın Kültür Merkezi’nde sahne aldı.Bir saat boyunca, bir birinden güzel numaralarını sunduğu gösteride, çocuklar çok eğlendi.  Gösteri sonunda Arifiye Belediyesi tarafından hazırlanan boyama kitabı çocuklara hediye edildi. Remzi Adıyaman'ın organizatörlüğünü düzenlediği gösteri nisan ayı boyunca, pazar günleri iki seans olarak gösterime sunulacak. Kültür merkezinde düzenlenen programlar tüm hızıyla sürecek. Mayıs ayı boyunca tiyatro gösterileri düzenlenecek.

‘EKSİKLİĞİNİ HİSSETTİK’

Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; ‘Arifiye'miz de bir eğitimci olarak uzun yıllar boyunca eksikliğini hissettiğimiz kültürel ve sanatsal faaliyetleri, kültür merkezimiz aracılığı ile hayata geçiriyoruz.  Geçtiğimiz günlerde hizmete giren Kültür Merkezimizde; hem çocuklarımıza, hem büyüklere yönelik hazırladığımız programlarla, Arifiye'de sosyal ve kültürel hayatı canlandırmaya çalışıyoruz.  Hamdolsun, yaptığımız programlar vatandaşlarımız tarafından büyük bir beğeni ile izleniyor.’

SIRADA TİYATRO VAR

Arifiye Belediyesi olarak bu yıl kültürel ve sanatsal etkinlikler için ciddi bir bütçe ayırdıklarının da altını çizen Karakullukçu, ‘Nisan ayı boyunca çocuklara yönelik olarak düzenlenen programlar mayıs ayında da tiyatro etkinlikleri ile devam edecek. Tüm Arifiyelileri Kültür Merkezimize bekliyoruz." dedi.Arifiye Kent Meydanında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilimize gelen konuk yabancı öğrencilerin Halk Oyunları Gösterisi 21 Nisan Pazar günü saat:14.00'te Arifiye Kent Meydanında yapılacak. Şenlik havasında geçecek programa tüm Arifiyeliler’i bekliyoruz.’dedi.

Editör: TE Bilişim