YENİ BİR ÇIĞIR

Oldukça uzun olan rayları taşıyan TIR’ların rahat dönebilmesi için, yol güzergahlarında bulunan dubalar kaldırıldı. Otogar karşısında ise, ters güzergahtan TIR’lara yol verildi.

Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada, "Arifiye tüm yolların kesişme noktası. Yeşil ile mavinin, doğa ile sanayinin iç içe olduğu, sessiz, sakin ve huzurlu bir yerleşim birimi. İlçemiz son dönemde yapılan yatırımlar ile çok ciddi bir gelişme gösteriyor. Hızlı Tren Projesi, Adapazarı-Arifiye arası ulaşımda yeni bir çığır açacak Adaray, Şehirlerarası Otogar ile adeta Sakarya'nın dışa açılan kapısı konumuna geldi”

İHTİYAÇ DUYACAĞI

“Bu hareketliliğin ilçemizdeki ekonomik ve sosyal hayata büyük ölçüde katkısı olacağı inancını taşıyoruz. Şu an 44 bin civarında olan ilçe nüfusumuzun on yıl içinde yüzde elli artarak altmış binlere ulaşmasını bekliyoruz. Bu nedenle tüm alt yapı, yol, su, kanalizasyon ve imar planlarımızı bu doğrultuda revize ederek Arifiye'de şehir estetiğini sağlayarak düzenli bir yapılaşma sağlama gayreti içerisindeyiz. Çünkü insanın ihtiyaç duyacağı tüm yatırımları gerçekleştirdik. Bu da ilçemizin değerini ve insanların Arifiye'ye olan ilgisini artıracaktır. Biz de Belediye olarak buna hazırlıklı olmak zorundayız" dedi.

Editör: TE Bilişim