İki günlük ziyaret kapsamında ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Numan kurtulmuş,  Hendek’te yatırımları gezdi. Bayraktepe tesislerinde kahvaltı yapmasının ardından ilçeyi gezen Kurtulmuş, daha sonra yapılan Hendek İlçe Teşkilatı danışma meclis toplantısına katıldı. Dünya’da yaşanan olaylara değinen Kurtulmuş, İstanbul’da süren eylemler hakkında, “ Türkiye maalesef uzunca bir süredir sokak olaylarıyla Türkiye’yi hizaya sokmak isteyen, terbiye etmek isteyen bir takım çevreler var” dedi.

SOKAK OLAYLARI
Gençlere uyarılarda bulunan Kurtulmuş, “Aman dikkat ediniz bizlerin geçmiş dönemlerde düştüğümüz yanlışlara düşmeyiniz.  Gençler, sokağa çıkın evet protestolarınızı yapın, tabi ki bunları yapmak her vatandaşımızın demokratik haklarıdır. Ama yasal bir protesto gösterisinde molotofların ne işi var? Bir gösteride el bombasının en işi var ? Bir protesto gösterisinde polis araçlarını yakmak, kamu ve özel binalara zarar vermenin ne anlamı var? Aman gençlerimiz bu oyuna gelmesinler, uyanık olsunlar” dedi.

İŞADAMLARIYLA KAHVALTI
Kurtulmuş, Hendek gezisi ve temaslarının ardından dün akşam Serdivan İlçesinde yapılan danışma meclisi toplantısına katıldı. Kurtulmuş bugün saat 10:00’da Özkum Tesislerinde Belediye Başkanları, sivil toplum kuruluşları ve iş adamlarıyla buluşacak.

Editör: TE Bilişim