SESOB tarafından düzenlenen İşletmelerde Hijyen Eğitimi Programı sertifika teslim töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki  Toçoğlu, “Şehrimizin esnaf temsilcileri ile birçok ortak proje ürettik. Hepimiz, hemşerilerimize hizmet etme paydasında birleştik” dedi.

SESOB ORGANİZASYONU

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Hijyen Eğitimi Programı sertifika teslim törenine katıldı. SESOB’un organize ettiği programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra SESOB Başkanı Hasan Alişan, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı ve vatandaşlar katıldı.

ESNAF DEĞİŞİYOR

Hasan Alişan, esnafın  ve sanatkarın değişime ve dönüşüme önem verdiğinin altını çizerek şunları söyledi; “Gelişen teknolojinin karşısında esnafımız yerinde saymıyor, çıkan yönetmeliklere karşı duyarlı oluyor, eğitimini alıyor. “Biz varız, olmaya da devam edeceğiz, esnaflar olarak biz de en iyi şartlarda kendimizi geliştireceğiz” diyorsunuz. İl genelinde uyguladığımız Hijyen Eğitimleri’ne 1700’e yakın işyeri sahibi başvurdu, yararlandı. Gelişen ve değişen Türkiye karşısında, Pamukova’daki esnaflarımızın da değişmelerine ihtiyacımız var. Sertifika programına katılan 200’e yakın esnafımız da bu yönde adımlar atıldığını gösteriyor.”

DUYARLILIK VE HASSASİYET

Toçoğlu yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bu yana esnaf odaları ile birçok önemli projeye imza attıklarını belirterek, “Görevimizin başına geldiğimiz günden beri, şehrimizin esnaf temsilcileri ile birçok ortak proje ürettik. Hepimiz, hemşerilerimize hizmet etme paydasında birleştik. Birbirimizi desteklememiz, ortak projeler üretmemiz kadar doğal bir şey yoktur. Gıda ticareti yapan vatandaşlarımız için hazırlanan Hijyen Eğitimi Projesi’ne de destek verdik. İl müdürlerimiz ve esnaf temsilcilerimiz ile projeyi geliştirip, bu günlere getirdik. Satış yerlerinde hijyen konusu son zamanlarda büyük önem kazandı. Bu konuda duyarlılık ve hassasiyet gösteren bütün katılımcılara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim