PROTOKOL TOPLANDI

Hendek Belediyesi'nin bu yıl ikincisini başlattığı meslek eğitim kurslarında, bağlama, gitar, keman, ney, halk oyunları, ebru, diksiyon, bilgisayar, Osmanlıca, tiyatro, Arapça, hat, resim ve fotoğrafçılık kurslarında eğitim alan kursiyerlere yılsonu etkinliği programı yapılarak, sertifikaları verildi. Programa, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe Emniyet Müdürü Metin Çetgeroğlu, AKP Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal, kursiyerler, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

HENDEK HER ALANDA

Programda bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, eğitim önemine değinerek, “HESMEK kurslarımızla, eğitim ile alakalı Hendek’imize, öğrencilerimize, çocuklarımıza, yaşlılarımıza ve her grubun özellikle eğitim alması gerektiğinin altını çizerek, eğitime çok önem veriyoruz. İlçe olarak Dünya standartlarını yakalamak istiyoruz. Hendek her alanda başarılıdır. Bu başarıların altında, Hendek halkının ve gençlerinin zeki olması yatmaktadır. Sporda, Dünyada ve Avrupa’da varız. Spor gibi diğer dallarda da derece yapan bir Hendek var. Türkiye’de hep birincilik ödülleri aldık. Bizler de Hendek için gece gündüz demeden çalışıyoruz“ diyerek, HESMEK hocalarını ve kursiyerlerini tebrik etti.

SERTİFİKALAR VERİLDİ

Konuşmaların ardından Hendek Belediyesi Bando Takımı konser verdi. Konser büyük beğeni toplarken, konser sonunda izleyenler, minik bandocuları ayakta alkışladı. Bando konserinden sonra, keman, bağlama ve gitar kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler birbirinden güzel şarkıları ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Son olarak sahne alan Adı Trio Orkestrası da söylediği hareketli şarkılarla salonu coşturdu. Program sonrası HESMEK hocalarına ve kursiyerlere sertifikaları verildi.

Editör: TE Bilişim