MÜCADELE İÇİN

HEPAR Teşkilatı, “Yangın yerine dönen ülkemizde Türk Vatanseverleri’nin AKP politikalarına karşı mücadele etmek için partimizi tercih ederek, 21. Yüzyıl Kuva-i Milliye hareketi olan partimize yoğun katılımları göstermiştir ki, onca imkânsızlığa, onca sansüre ve haksızlığa karşı mücadele veren partimizin, halkımız tarafından tercih edilerek, bizlerin doğru yolda olduğunun en açık göstergesidir”

HALK YANIMIZDA

“Son aylarda partimize karşı başlatılan bürokrasi baskısı, onca sansüre rağmen, Sakarya halkı tarafından görülmüş ve tepkiyle karşılanmıştır. Bu tepki, yoğun üye katılımları başta olmak üzere, Çark caddesinde açmış olduğumuz tanıtım standına uğrayan vatandaşlarımızın, ‘Her zaman yanınızdayız’, ‘Baskılara boyun eğmeyin’ mesajlarıyla kendisini çok açık bir şekilde göstermektedir”

GÖNÜLLÜ PARTİLİLER

“Halk tipi bir parti olarak siyasi mücadelesine devam eden partimiz, diğer siyasi partilerin anlayışlarının dışında bir politika izleyerek ‘Jakoben’ teşkilatlanma alışkanlığını reddedip bizzat gönüllü Türk vatanseverlerini teşkilatlarında görevlendirmektedir. Bu bağlamda son 1 ayda partimize katılan gönüllü Türk vatanseverleri, partimiz ilçe teşkilatlarını kurmak üzere hazırlık yapmaya başlamış bulunmaktadır” dedi.

Editör: TE Bilişim