Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Hendek Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Kadın Kolları, Hendek Gençlik Kolları Üyeleriyle muhtarlar STK temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.
Kahvaltı programında açılış konuşan Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, “Bizim tek bir hedefimiz, tek bir amacımız var. Türkiye’de istikrar ortamının devam etmesi, Başbakanımızın gücüne güç katmak birinci ve öncelikli hedefimiz. Başbakanımızı bu süreçte çok daha güçlü kılmak bunun için de en yüksek oyu almak gerekiyor” dedi.

MECLİS ÜYELERİ
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise şunları söyledi, “Hendek’te sizlerle 15 yıl birlikte çalıştık. Gelen hiçbir talebi boş çevirmedik, elimizden geleni asla geri bırakan bir belediye başkanlığı asla yapmadık. Başbakanımızın ifade ettiği bir sözü söyleyeceğim, “Ali soyadın gibi Hendek’i İnci istiyorum” Başbakanımızın bu isteği için, hem Büyükşehir Belediye Başkanlığımızdan, hem belediye meclis üyelerimizden hem de Belediye Başkanlığından Hendek’i Türkiye’nin en çok oy alan, oy veren ilçesi yapmayı sizden talep ediyorum”

BÜYÜKŞEHİR OLARAK
Son olarak konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, “Muhtar kardeşlerimiz, STK’larımız, esnaflarımız son dönemde yaptığımız çalışmalara çok yakinen şahitler. Birbirimizi artık çok yakından tanıyoruz. Hizmet konusunda herhangi bir sıkıntı yok. Sakarya’nın tamamı artık Büyükşehir, bundan sonra Özel İdare yok. Özel İdare’nin hizmetlerini artık Büyükşehir olarak biz götüreceğiz”

HEPSİ SENARYO
“Bizim ifade etmeye çalıştığımız başka bir şey var. 17 Aralık süresinden sonra Türkiye başka bir mecraya sokulmak istendi. 11 yıldır Ülke ’de hiç sözü edilmeyen bir yolsuzluk meselesi ortaya atılarak partimiz ve Başbakanımız yıpratılmaya çalışılıyor. Biz hizmetlerimizi yapmaya devam ederiz ama bizim hiç yapmadığımız, bize çok uzak olan suçlamalarla bize saldırmalarına hepimizin dikkat etmeleri lazım. Yapılanların hepsi bir senaryo” dedi.
(Kadir KAZIN / HENDEK)
 

Editör: TE Bilişim