PROTOKOL

Hendek Gençlik Merkezi’nde açılan sergiye Kaymakam Mustafa Ayhan, Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Halk Eğitim Müdiresi Nilüfer Karaoğlu, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

ZENGİN İLÇEMİZ

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek’teki sanatsal ve kültürel faaliyetlerin aktif olmasının sevindirici olduğunu belirterek, “İlçemiz sanatsal ve kültürel faaliyetler yönünden zengin bir ilçedir. Özellikle gençlerimizi bu tür faaliyetlere yönlendirmek onların boş vakitlerini verimli değerlendirmeleri açısından önemlidir. Belediyemiz tarafından da HESMEK Sanat ve Meslek Kursları açtık ve katılım çok fazla oldu. Kısa bir süre önce de HESMEK yılsonu etkinliği yapılarak sertifikalar verildi. Halk Eğitim Merkezi hocalarını ve kursiyerlerini de bu güzel sergiden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

GÜZEL RESİMLER

Konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesini hayırlı olsun dilekleriyle, Kaymakam Mustafa Ayhan, Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan ve Halk Eğitim Müdiresi Nilüfer Karaoğlu birlikte kesti. Açılış sonrası protokol ve vatandaşlar birbirinden güzel resimlerin sergilendiği, sergiyi gezdi. Misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

Editör: TE Bilişim