Düzenlenen şölene, İl Sağlık Müdürü Uzm Dr. Murat Alemdar, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Serdar Değirmenci, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Mümtaz Seyda, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi Ünal ve öğrenci velileri katıldı.

BİRLİKTELİĞİ PEKİŞTİRMEK

Şölen, Kurucu Müdür Aykut Şahin'in konuşması, öğrencilerin ilizyon dans gösterisi, keman dinletisi, tiyatro gösterisi, payduşka , ramo halk oyunu ve diğer halk oyunlarıyla devam etti. Şöleninde konuşma yapan, Okul Müdiresi Fatma Uçar, "Bugün buraya davet etmekteki amacımız, değerli ve yetenekli öğrencilerimizin çalışmalarını sergilemek. Biz onlarla gurur duyuyoruz. Bu duygularımızı sizlerle paylaşmak ve eğitimin en önemli parçası olan öğrenci veli birlikteliğini pekiştirmektir. Tüm katılanlara teşekkürlerimi sunuyorum”  dedi.

GENÇLERE GÜVEN

Konuyla İlgili açıklama yapan Uzm Dr. Alemdar, "Hemşirelik, güç çalışma şartlarını gerektiren, özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran zor bir meslektir. Ekip çalışmasını bilen, el becerisi olan, hızlı çalışan hünerli eller ister. Sevgili öğrenciler, sizlerin Doğu Marmara Eğitim Ailesinde bu vasıflarla donatılmış olarak yetiştirildiğinize inanıyor ve geleceğin büyükleri olacak siz değerli gençlere güveniyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim