PROTOKOL KATILIM

Açılış Törenine; Arifiye Kaymakamı Mehmet Ünal, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, AKP Arifiye İlçe Başkanı Ethem Çınar, Halk Bank Kocaeli Bölge Koordinatörü Mustafa Çödek, Halk Bank Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Hacer Deniz Yüce, Şube Operasyonları Daire Başkanı Ergin Kasa, Adapazarı Şube Müdürü Özgen A. Kahyaoğlu, Dörtyol Sanayi Sitesi Şube Müdürü Fatih Uzan, Uzunçarşı Şube Müdürü Cihangir Yılmaz, Karasu Şube Müdürü Jale Bayram, Pamukova Şube Müdürü Sevil Aköz, Sapanca Şube Müdürü Hakan Çavuşoğlu, Derince Şube Müdürü Tamer Yiğit, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan, Adapazarı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hayri Balaban, Erenler Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Tükenmez, Marmara Birlik Kooperatifler Başkanı Ali Yılmaz ile çeşitli kurum ve kuruluşların yöneticileri, muhtarlar, iş adamları ve vatandaşlar katıldı. 

10. ŞUBE YOLDA

Kocaeli Bölge Koordinatörü Mustafa Çödek;" Türkiye'nin en büyük beşinci bankası konumundaki Halk Bankın Sakarya'daki dokuzuncu şubesini Arifiye'de açıyoruz. Çalışan, üreten Türkiye'nin bankası sloganıyla,  her gün büyüyen bir banka olan Halk Bankın bir çalışanı olmaktan gurur duyuyoruz. Bankamız sizlerin desteği ve güveniyle her gün daha da büyüyor. Buradan sizlere bir müjde daha vermek istiyorum. Bankamız Sakarya'da dokuzuncu şubesini Arifiye'de bu gün açıyor, onuncu şubemiz ise çok yakında Adapazarı'nda Bosna Caddesinde hizmete girecek. Arifiye Şubemizin açılışında bizlere her konuda destek olan Arifiye Belediye Başkanımız Sayın İsmail Karakullukçu'ya huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum." dedi.

Sonrasında söz alan Halk Bank Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Hacer Deniz Yüce ise; ",Adapazarı doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Adapazarı'nda, üniversite öğrenimimi ise İstanbul'da tamamladım. Şu an Ankara'da yaşıyorum. Bu gün burada bulunmak kısmet oldu. Kendimi evimde gibi hissettim.  Şubemizin Arifiye'lilere hayırlı uğurlu olmasını dilerim." dedi. 

Editör: TE Bilişim