SON EĞİTİM

Temel İlk Yardım, Hasta Taşıma Teknikleri, Telsizle Haberleşme konularında, belediyeye  form doldurarak, gönüllü olarak şahsen müracaatta bulunan vatandaşlara verilmekte olan eğitimlerin 25 Mart’ta başlayan ikinci basamağında 1 Nisan gecesi verilen son eğitimle tamamlandı.

KATILANLAR

Belediye Eğitim Konferans Salonunda süren eğitimlerde, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Çizer, Belediye Zabıta Müdürü ve HAKUT Başkanı Harun Kaynak, Sakarya Büyük Şehir Belediyesi Hendek İtfaiyesi Grup Amiri Yakup Borazancı’nın yanı sıra verilen eğitimleri yerinde izlemek üzere İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Ezen, İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışan UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) sorumlusu Çetin Akboyun, eğitimci Beyhan Köroğlu’da hazır bulundu.

250 KİŞİLİK

Başkan İnci, hedeflerinin Hendek İlçesinde 5 bin kişiye ulaşmak olduğunu, daha sonra bu sayıyı önce bin kişiye, sonra 500 kişiye daha sonrada 250 kişiye indirerek 250 kişilik tam anlamıyla profesyonel bir TİM kurmayı hedeflediklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim