Seçim çalışmalarını ASEM’de sürdüren Göktürk, esnafın sorunlarını ve isteklerini dinledi. Göktürk, ASEM Mobilyacılar Çarşısı’ndaki problemlerin çözülmediğini, bu nedenle de çarşıya ilginin azaldığını belirten esnafın durumuna üzüldüğünü belirtti.
Çarşıda bulundukları süre içinde çok az müşteriyle karşılaştıklarını ifade eden Göktürk, “Bu kadar büyük bir yatırımın kötü değerlendirilmesine çok üzüldüm. Sakarya kısa bir süre öncesine kadar bölgesinde mobilya merkezi olma yolunda söz sahibi olmuşken, her geçen gün kan kaybettiği görülmektedir. Durum gayet açık ve net” dedi.
Göktürk, şunları kaydetti:
“.Sizlerin sorunu artık bizlerin de sorunudur. Serdivan halkı tarafından yetki verildiğinde, ASEM'i bölgenin en cazip ticaret merkezi haline getireceğimizi, bilmenizi isterim. Bugün sizleri ziyaretimin asıl amacı, bu çarşıyla ilgili yüzünüzü güldürecek projelerimiz olacağının müjdesini vermektir. İnşallah yakında bu projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Bu göreve layık görürseniz, iddia ediyorum kısa bir zaman sonra ASEM'i siz bile tanıyamayacaksınız.”

Editör: TE Bilişim